VÅRMUSIK


I morgon är det vår enligt mig! eftersom jag räknar december,januari och februari som vinter. Så jag fixa en spotifylista nu när våren kommer! detta är såklart min musiksmak men jag tror ni kommer gilla den också! Hoppas ni alla har haft en super bra måndag, tusen kramar !♥

...KLICKA PÅ BILDEN!

ÄLSKAR DIG



Hejsan! nu har skolan börjat här som sagt, usch orkar faktiskt inte. Men alltid kul att umgås med sköna människor i skolan. Efter skolan var jag med ella en stund och nu har jag tränat i 50 minuter, ska äta nu, så måste skynda mig. Imorgon är det 1 mars,vilket jag ser framemot mycket, eftersom mars är vår enligt mig, ha det bra puss!

SOLSIDAN


Om en halv timme börjar solsidan, åhh vad jag har längtat hela veckan. Ska lägga mig i soffan med en nybakad fralla och bara njuta, hihi. Om jag ska va ärlig så har jag inte börjat se solsidan förrens nu, säsong två så ska passa på att köpa säsong 1. Nu ska jag fortsätta packa och fixa lite grejjor, ni får ha en mysigt söndagskväll, kramar!

NAIL POLISH



Nagellack från Lindex 25 kr
Hej på er! nu har morfar åkt hem. Alltid lika mysigt att prata om allt mellan himmlen och jord. Nu ska jag måla naglarna i denna färgen ovanför, älskar verkligen att ha färgglada naglar. Sedan ska jag packa och fixa lite småsaker.
Ni får ha en fortsatt mysigt söndag så hörs vi senare, kram på er!

MELODIFESTIVALEN


Nu ska jag sätta mig med min skål godis och kolla på melodifestilvaen, hoppas det är någon bra! denna omgången är det inte direkt någon jag hejar på. Ni får ha en fin fin lördags så hörs vi, kram & puss !

NEW SHOES



Skor från H&M 199:-
Hej på er!♥ kom hem för en stund sen från kungsbacka, har vart där och shoppat med min bästis hela dagen, så himla sjukt mysigt behövdes verkligen efter att ha varit sjuk på sportlovet. Funderar på om jag ska visa mina kläder i en video eller bara bilder, vad tycker ni? ni får helt enkelt bestämma, nu skka jag ta något att äta, kram på er!

Bilder eller Videoklipp?

TVKÄLL PÅ TV 4


Hejsan!♥ Nu sitter jag här och skypar med bästaste emma, sjukt kul, hihi. Snart ska jag gå ner och kolla på Let's dance, är inte något stort fan av det, men det finns inget bättre på tv, så det får bli det. I morgon blir det shoppning med melinda, mysigt mysigt. Ni får ha en fin fredagskväll, puss och kram!

Vad ska ni göra denna fredagskvällen?♥

DAGENS KLÄDSEL


Tröja från gina tricot
Hej på er! Nu sitter jag här och tråkar, förskyldningen är detsamma, men jag är sjukt trött idag, inte bra kan jag säga. I morgon ska jag troligen shoppa, shoohoo, så ska passa på att vila upp mig idag. Slänger upp en dagens klädsel, nu ska jag redigera lite biler, hörs senare, puss på er!♥

DAGS FÖR MYS



Hejsan! nu ska jag sätta mig framför tv med denna godis påse, åhh vad gott det ska bli, har fått godis nästan varje dag eftersom jag är sjuk på sportlovet, I morgon ska jag vara med min sakndae veronika, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi har ändå alltid lika kul, ni får ha en bra torsdagskväll, kram på er!

TIPSAR




Hejsan alla gulliga läsare♥Hoppas det är bra med er, jag är fortfarande förskyld men blir bättre och bättre. Eftersom jag har så tråkigt så tänkte jag tipsa om mina favorit flingor, dom är verkligen super goda! Dom innehåller inte mycker socker nästan inget alls om man jämför med andra. Men När man blandar det med jordgubbar & hallon så blir den så himla god, åhhh, varning för beroendeframkallande. Tänkte bara vara snäll att tipsa om dom, eftersom jag själv älskar dom, något annan som äter dessa?

PHOTOSHOPTIPS- TRANSPARENT HEADER






Jag fick ett önskemål om att jag sulle visa detta, så då tänkte jag varför inte. Är super dålig på att förklara men hoppas ni fattar, annars så kan ni bara fråga så svarar jag direkt. Hoppas detta uppskattas ♥
Vill ni har mer sånna här tips kanske?

LAST SONG


åhh.. vad jag älskar denna filmen, eftersom jag är sjuk så hyrde mamma denna filmen åt mig, har sett den innan, men det är alltid lika bra! Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film , och jag är en sån person som gråter hela tiden till filmer. Denna är så romantiskt men ändå sorglig, ni som inte har sett den, gör det! den är sjukt bra!


FÖRSKYLD



..Hej! nu sitter jag här och snyter mig och surar pga av att man är sjuk på sportlovet. I morgon blir det troligen kungsmässan med vänner, får se om jag mår bättre. Bloggningen har inte varit på topp med jag har mått sjukt dåligt. Nu ska jag ta och borsta tänderna, hihi jag vet sjukt sent, ni får ha en fin dag, puss på er!

SÖNDAG



Hej! , ;)  nu sitter jag här och redigerar en massa bilder, internet här hemma har inte varit det bästa så ibland funkar det och ibland inte.  Idag har jag tränat, eftersom pappa har köpt ett löparband till hemmet, sjukt bra! Nu har jag ätit och ska börja göra iordning en överraskning till mamma som fyllde år i torsdags, så det blir ingen dans för mig idag.Men nu måste jag börja fixa, min lilla present, visar på bloggen senare, puss på er!

NY DESIGN



...I DID IT AGAIN! nya knappar, ny rubik, nya bilder , bakgrund, header. Men denna gången är jag super nöjd och denna designen är verkligen min stil, kan nästan ha kvar den till sommaren,fast det blir kanske inte så snyggt, hihi. Men nu är jag nervös på vad ni ska tycka så kommentera. hiss/diss?

FRÅGESTUND - SVAR



Varför började du blogga?

Jag har faktiskt inte något riktigt svar på det. Men jag läste fokis blogg från början och blev sugen på att starta en egen.

När började du blogga?
2009-02-19, men den bloggen var inte så lyckad kan jag säga, bloggade bara i 2 dagar.

Kan du inte göra nån videoblogg?
Vi får se, har gjort någon innan fast det var bara pinsamt att ha den där, men jag ska tänka på det.

Hur många besökare har du per dag?

100-200 men det varierar.

Vad är ditt besöksrekord?
400-500

Kan du blogga lite oftare?

hihi, jag ska försöka, men skolan och kompisarna går först.

kan du inte ha en tävling på bloggen snart?
jo har faktiskt en på lagret.

Gör du gratis-designer?
Kan hända, men oftast har jag inte tid med det.


vad är din favoritfärg?
jag gilar typ alla färger. grått,svart och vitt är mina favoritfärger, nu på vintern.

har du något husdjur?
Nej men har haft kanin,fiskar,hamster och hund.

Vem är din allra bästa vän?

Jag har många bästavänner men min bästis är melinda. Älskar hon totalt mycket och hon är som min syster. Här hittar ni hennes blogg.

Favorit efterrätt?
älskar alla efterätter men jag älskar choklad mousse

Favoritmat?
Pasta tror jag men någon god gryta.

Vilka länder har du besökt?

Jag har faktiskt bara varit i danmark fast det räknas nästan inte som utomlands. Skulle åkt till egypten i vinter men det blev inte av pga hajarna.

Vilken är din favorit sport?
Konståkning, men jag älskar att kolla på skidor på tv.

Hur många syskon har du?
en bror, sen har jag halvhalv syskon.

Vad ska du läsa på gymnasiet?

ekonomi jurdik, får se om jag kommer in annars så var mitt andra val estet-dans.

Har du facebook?
jag det har jag.

Bor du i hus?

ja, fast när jag är hos mamma så bor jag i ett radhus/lägenhet.

Svär du ofta?
hhiihi,ja det gör jag. för ofta.

Hur du kille?
nej.

Vilken är din naturliga hårfärg?
blond

Vilket land skulle du vilja besöka?
thailand,spaninen,italien och frankrike.

Har du msn?
ja, [email protected]

Vilken är din favvo låt?
svår fråga, jag vet faktiskt inte.

Favorit ämne i skolan?
svenska.

Vad ska du göra på sommaren?

Umgås med mina vänner, bada, sola och ha allmänt mysigt.

När har du sportlov?
Vecka 8 , alltså nästa vecka.

När brukar du gå och lägga dig?
vardag nu när det är skolan försöker jag lägga mig vid halv tio, tio. Men helgerna varierar.

Är du en gotte-gris?
om jag är? hihi nej men jag älskar verkligen godis och allt med socker i!

Din värsta ovana?
jag vet faktiskt inte

Vad gör du helst när du inte är i skolan?
konståkning, fotografera, vänner , data och musik

Vilken lyssnar du på helst när du lyssnar på musik?
älskar all musik nästan.



Hur fixar du ditt hår?

haha, det beror faktiskt på hur mitt hår ser ut när jag vaknar. Jag borstar håret, och ibland plattar/lockar jag det.

Vilka är dina favorit klädaffärer?
H&M , ginatricot , bikbok och Monki



Sminkar du dig?
nej inte till skolan.men om jag ska bort på så brukar jag göra det.

Är du nöjd med dig själv?
haha nej, det är jag inte. Men jag är inte den fulaste i världen kanske.

Hur lång är du?
senast jag mätte mig var jag 168 cm



Vilken photoshop använder du?
photoshop elements 9

Nikon eller canon?
nikon, eftersom jag fotar med nikon D3000

Vilken är din favorit blogg?
Mina vänners!

Ser du på melodifestivalen?
japp, tycker det är så mysigt! det är som en tradition i våran familj.



EMMA #2



Kamera : Nikon D3000 / objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & redigering : Niles (jag) / Modell : Emmma

LATE VALENTINE



Kamera : Nikon D3000 / objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & redigering : niles (jag) / Modell : Emma

Hej på er! Jag har märkt att jag inte uppdaterar så mycket men jag har faktiskt mycket att göra efter skolan som plugg, vänner , konståkning och en massa andra grejjer som går tyvärr före bloggen. Idag har jag vart med min älskling emma, sjukt längesedan, passade på att fota lite 'valentine' bilder på emma, är jätte stolt över resultatet.
Tänkte fota ute i naturen idag men det var för kallt och iskalla vindar, hoppas det lugnar ner sig till i mon för då ska jag passa på att ta bilder ;) nu ska jag plugga inför ett matteprov,pussar!

CHOKLADBOLLAR



Hejsan ;) idag har det vart en ganska lång dag i skolan och efter skolan bakade jag och melinda chokladbollar och gjorde varsinn smoothie, fyfan vad gött det va! Nu ska jag göra lite engelsa läxa och lite matte. Sedan in i duschen och sen klockan åtta börjar top modell! Tror ni att jag hinner? ;) hhahah jag tror knappt, vi hörs, p u s s a r!

NYA JEANS


JEANS : HM 199 :-
Tjilevippen!♥ Nu har jag ätit middag, ska snart börja packa för hemfärden från Åsa, hihi. Igår kväll åt vi foundue, jätte mysigt och kollade på melodifestilvalen. Vid halv fyra ska jag på street-dance sedan ska jag kolla på solsidan klockan åtta ser alltid lika mycket framemot det! ni får ha det bra så hörs vi , pussar

glömt inte frågestunden, HÄR!

VALENTINE EDITION



Hejsan! vet ni vad jag kom på? det är 'valentines day' på måndag och då tänkte jag varför inte göra en valentine edition design, så jag bytte ut headern och några bilder i menyn. Hoppas ni inte bli sura för jag byter design men jag hade faktiskt glömt helt bort att det var Alla hjärtans dag på måndag.

psst..glöm inte frågestunden HÄR !


FRÅGESTUND



......Nu drar jag igång en frågestund där ni kan fråga vad ni vill, och jag lovar att försöka svara på alla frågor i ett inlägg, så fråga på nu! Ni vill inte missa det.. Ni får fråga allt mellan himmel & Jord, hihi det finns kanske gränser, men haha nu ska vi inte tänka på det. SÅ FRÅGA PÅ!

NY BOK


Hej på er! har nyss kommit hem från en shopping runda på kungsmässan, hittade lite grejjor men det kommer upp lite senare, men jag köote denna boken på bilden, den verkar vara superbra! Nu ska jag ut och fotografera lite tror jag. Kul att så många gillade den nya designen! hörs senare , pussar!

kanske lägger upp en frågestund senare vad sägs om det? :)

NY DESIGN - VÅR DESIGN


Hejsan! jag är blev såå trött på den senaste designen och tänkt att jag ville göra en mycket gladare, som passar mig mer. Så igår så började jag fixa och trixa med en ny design, som har lite vår/somrigt i sig. Hihi headern fick bli en stor ego bild. NU hoppas jag verkligen inte att jag tröttar på denna, men ni får uppmuntra mig! ♥

Tryck på F5 om den inte har ändrats

STRAW



Kamera : Nikon D3000 / Objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & Redigering : Niles (jag)

HEMMA



Kamera : Nikon D3000 / Objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & Redigering : Niles (jag)

hejsan! nu har jag ätit lite mat, kom hem från konståkningen vid halv åtta, har sjukt ont i bena. I morgon ska vi ha nationellt prov i svenska, men jag hoppas det går bra ;) . Nu ska jag sätta mig framför tv och förebereda mig inför Glee som börjar klockan åtta, hörs, i morgon , kram på er!

SUPER GOD



Tjossann! nu sitter jag här och dricker min enormt goda smoothie, hihi vill bara ha mer och mer, denna gången fick det bli en banan-smoothie ;) Slutade skolan vid två ungefär och då väntade jag på ella sedan cyklade vi ut och fotade, vi några bra bilder som kommer upp senare.Nu ska jag göra mig i ordning för konståkningen, hörs när jag är hemma,  ni får ha en bra onsdag, pussar!

ONSDAG



Linne : H&M / Tröja :  Gina tricot / Byxor ( ser inte på bilden) /

hejsan, nu gör jag typ ingenting, förutom att sitta i skolan och tråkar. Efter skolan ska jag ut och fotografera med ella, så det blir bilder, solen skiner ute så det är perfekt väder för fotografering ;) . Senare idag så har jag konståkning, någonting jag alltid ser framemot. nu ska jag försöka göra lite matte, så hörs vi sen ! pussar!

BAD UPDATE

Hejsan alla gulliga läsare, jag ber om ursäkt tusen tusen gånger för den dåliga uppdateringen... Jag har inte alls mycket i skolan så jag kan inte skylla på det, men vädret igår var super dåligt, det blåste allt var mörkt och sedan började det ösregna, men nu skiner solen ute, fast jag sitter i skolan..efter skolan ska jag slinga håret , så jag hinner inte fotografera efter skolan hinner, men jag ska försöka visa hur håret blev efteråt... hoppas ni förstår ♥

.. Och på lördag åker jag till Åsa och ska vara där i helgen, och då kommer upp en massa bilder, eftersom naturen där är superfin! Och jag har ju internet där också, så det kommer bli mycket uppdatering i helgen.

FÄRG VS SVARTVITT


Kamera: Nikon D3000 / Objektiv 18-55 mm / Foto & Redigering : Niles(jag) / Modell: Melinda /

Vilken gillar ni bäst, färg eller svartvit?

I SEE THE REAL YOU



Hej på er! jag ber om ursäkt för den sjukt dåliga uppdateringen, men jag lovar att jag ska bli bättre, har inte orkat att blogga idag, och har vart och dansat och kollat på one tree hill. Klockan 20.00 så kommer jag sitta bänkad framför tv när det kommer ett nytt avsnitt av solsidan, något jag har sett framemot hela veckan. Och på Tisdag ska jag slinga håret blont igen, hihi, längtar! Nu ska jag ta en dusch, puss & kram!

CHOCOLATE



Nu sitter jag här och är proppmätt, åt ris och räkor innan och till efterrätt blev det choklad mousse, den var så god, men väldigt mäktig. Det blev en väldigt onyttig lördagskväll, men jag tycker faktiskt att jag är värd detlSåg på melodifestivalen innan, mysigt! Nu har jag kollat på HIPPHIPP, älskar det! Nu ska jag hämta ett glas vatten, ni får ha en fortsatt fin lördagskväll, så hörs vi i morgoon natti natti!

ser inte den go ut?

MELINDA #2



Kamera: Nikon D3000 / Objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & redigering : Niles (jag) / Modell: Melinda /

Hej! har inte hunnit uppdatera så mycket idag, men har vart hos melinda och är fortfarande hos melinda, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Det kommer bli många bilder med Melinda fram över, men hoppas ni gillar det ändå! Ikväll ska jag mysa med familjen och kolla på melodifestivalen, nu ska jag kila, puss !

MELINDA #1


Kamera : Nikon D3000 / Objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & Redigering : Niles (jag) / Modell : Melinda

NAIL POLISH



Godmorgon på er! Jag tänkte visa mina nagellack, som ni ser så älskar jag nagellack och väldigt färgglatt, ska nog måla naglarna idag, men det är svårt att bestämma sig vilken färg man ska ha. Idag ska jag troligen vara med melinda, men vi får se, ni får ha en bra dag, pussar !

THE SUN IS GOING DOWN



Kamera : nikon D3000 / objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & Redigering : Niles (jag)

4/2



Kamera : Nikon D3000 / Objektiv nikkor 18-55 mm / Foto & Redigering : Niles (jag)

DAGENS LOOK


Hejsan, nu sitter jag här och fryser..brrr så kallt det är. Har precis gjort en ny design till en annan, är helt slut men resultatet blev bra. Idag var skolan lugn och efter skolan så träffade jag ella och vi gick ut på en runda och fotograferade. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag äta, nu får ha en fortsatt fin kväll, kram !

Slänger upp en dagens outfit också !

YOU MAKE ME FEEL ALIVE



Kamera : Nikon D3000 / obejktiv nikkor 18-55 mm / Foto & redigering : Niles ( jag ) /

SKATE


hej på er! kom hem från konståkningen för en stund sedan, fick jätte ont i benet när jag skulle göra flygskär 'stavning' men annars gick det bra. eftersom jag inte har någon plugg denna veckan så lovar jag att lägga upp minst 3 inlägg i morgon så då har ni något att se framemot, nu ska jag hoppa in i duschen och ta en efterlängtad dusch, ni får ha det bra så hörs vi i morgon, kram på er! ♥

JUICE



Hej. slutade skolan vid 20 över 2 , så nu har jag kollat på tv och klockan fem är det dags för konståkning. Det var sjukt längesedan jag åkte så det kommer säkert gå jätte dåligt idag. Har inga läxor denna veckan så det blir mer uppdatering, nu ska jag packa till konståkningen, hörs senare ! ♥

BAKNING-MUFFINS



Hej på er ♥ idag var skolan ganska lugn vi hade en engelsman i två timmar så vi slapp typ tre lektioner, väldigt gött. Efter skolan regnade ute så jag och melinda gick hem till mig och påvägen hem blev vi så sugna på att baka något så det blev muffins/kärleksmums , dom blev jätte bra och smakade gott. Har nästan inga läxor denna veckan så det är väldigt skönt att ta det lugnt, nu ska jag vara lite social mot melinda, pussar!

NNILES.BLOGG.SE
Hejsan du har just klickat dig in på en fotoblogg som drivs av mig Elin. I denna bloggen kan ni se mitt inresse för fotografering. Ni kan också läsa vad jag gör på min vardag och mycket mer. Om du gillar min blogg glöm inte att följa den via bloglovin